SolarQuest + Sun Project – Origin of Trance

Stargate Productions præsenterer en sublim aften i Pumpehuset med stærk 90’er-atmosfære med to dansegulve fyldt med psytrance, acid, Goa-trance og masser af varmt lys.

Denne aften bliver noget helt særligt, når acid-musikkens største legender SolarQuest (Entropica) kan opleves live for første gang i Danmark sammen med legendariske Sun Project fra Tyskland og deres live retro-set. Desuden spiller Bypass Unit og Borelli med sit 90’s sommerhus-mix og danske Psychogen samt en surprise artist.

Der er altså lagt op til endnu en unik og ekstravagant elektronisk fest præsenteret af Stargate Productions i Pumpehuset.

Line-Up:
SolarQuest aka. Entropica (UK) LIVE ACID-SET
UK-acid-legenden SolarQuest udgav intet mindre end 9 udgivelser i 1993 og 1994, heriblandt to fuldlængde album (et under aliaset Entropica). Nummeret Acid Air Raid (1993) blev et ægte hit og står i dag som en af acid-technoes klassiske tracks. SolarQuest spiller eksklusivt i Pumpehuset denne aften og lover et forrygende 2 timers live-set med masser af TB 303.

Sun Project (DE) LIVE RETRO-SET
Mathias Rumoeller og Marco Minichelli er i sandhed to musikalske psytrance-galninge. Sun Project stammer tilbage fra Tyskland i 1996 og det bliver fantastisk endelig at kunne byde dem velkommen tilbage til København.

Bypass Unit (DK)
Eneren Rene Jensen sørger for et vaskeægte Goa-set

Jean Borelli (DK)
Borelli er en af Danmarks og psytrance-verdenens absolut største artister og den her aften spiller han sit 90’s sommerhus-mix.

Psychogen (DK)
Kasper and Emil are Psychogen, et spændende Goa-trance-projekt der fortjener at blive oplevet live.