PUMPEHUSET Præsenterer
Red Fang
The Shrine + Lord Dying

SÅ ER DER GODE NYHEDER TIL ALLE DER IKKE NÅEDE AT KØBE BILLET TIL RED FANG. VI HAR NEMLIG HEVET EN HÅNDFULD BILLETTER FREM FRA DYBET OG HAR NU OPRETTET EN NY KOMBIBILLET MED TRE KONCERTER FOR ÉN BILLETS PRIS. FOR KUN 330 KR. + GEBYR KAN DU NU FÅ ADGANG TIL BÅDE MOTORPSYCHO DEN 11. JUNI, TOXIC HOLOCAUST DEN 17. MARTS, SAMT DEN ELLERS UDSOLGTE KONCERT MED RED FANG DEN 29. MARTS. KØB DIN BILLET HER!


Hvis du var på Roskilde Festival i 2012 og havde taget din gode musiksmag med, må du med garanti have set Red Fang på Odeon. Bandet gav publikum en huskekage af dimensioner, bestående af groovy melodiske riffs serveret på en solid bund af smadret bas og simple bastante trommer.

Siden da er det gået hurtigt for Portland-kvartetten og deres tredje album ”Whales And Leeches” bliver smidt på gaden midt i oktober.

Sidste gang Red Fang spredte deres stoner-sludge rock på de europæiske scener var denne sommer, hvor der desværre ikke blev plads til nogle danske shows. Men nu vender amerikanerne stærkt tilbage på en lang forårstour, som bringer dem forbi København på en forårslørdag til en kæmpe rock og øl fest i Pumpehuset.

Med på touren har de det psykedeliske rockband The Shrine fra Californien, men får også support fra de lidt tungere doom/sludge-gutter i Lord Dying.

Efterfest i Sort Sal med tung rock fra BERSÆRK!

Lørdag
29. mar 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
330 Kr. + gebyr
The Shrine
Placeholder image
Lord Dying
Placeholder image
?>