PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Page Four
Efterfest: KOPS

Et af Danmarks største boyband er tilbage på landevejen efter fem års pause!

For et lille års tid siden mødtes de fire bandmedlemmer, Lauritz, Stefan, Jonas og Pelle, i studiet efter en længere pause. De havde alle savnet at spille numre, der efterhånden roligt kan kaldes store hits. Numre som "Sommer", "Bedre End Din Ex", "Fucking Smuk" og ikke mindst "Koldt Udenfor".

De fire drenge oplevede i studiet en begejstring for at spille sammen igen, og det resulterede også – om end uventet og uopfordret - i en fornyet energi til at give sig i kast med ny musik. Til oktober genbesøger de København og Aarhus, når de spiller to koncerter. Nostalgien og fornyelsen bliver forenet og fremført af de fire drenge, som du måske har glemt, du har savnet.

Torsdag
5. okt 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
Efterfest:
KOPS
KOPS er et dansk multi-talent. Med sine brutalt gyngende produktioner, tekster om indre usikkerhed og livets til tider kyniske ansigt, dog med et tilstedeværende håb om, at det nok skal gå.

I december 2022 udgav han Ep’en “Family Walk Extravaganza”, som giver en dybdegående indsigt i KOPS sublime skabergen; fra tunge produktioner på “For Your Love” til “Never Said”, der er en fremad brusende popsang med fart over feltet. KOPS har skabt flere perler af sange som “Salvation”, “Sorry Not Sorry” og “Little Lady”, som har opnået radiosucces i både ind - og udland.
Placeholder image
?>