PUMPEHUSET og Gearbox Agency Præsenterer
Night Fever release-show

Danmarks nok bedste hardcore punk-band er tilbage!

Den 2. februar 2024 bliver en mærkedag i dansk hardcore, når Danmarks mest stramtspillende og fandenivoldske band, Night Fever, vender tilbage med deres nye plade Dead End og holder releasefest i Pumpehuset sammen med en ustyrlig flok af ligesindede, nådesløse hardcore-bands: Rat Cage, Dream Warriors, Indre Krig, Tyrant og Moral End.

Danske Night Fever er vel efterhånden legender i undergrunden for deres spil-som-gjaldt-det-livet-hardcore punk og ikke mindst deres fandenivoldske koncerter. Night Fever ledes an af den ultraintense forsanger Salomon, der flankeres af et band, hvis musikalske aggressivitet banker afsted i vredens vold, hvor særligt guitarist Mathias Friborg stikker ud som en riff-mester af en anden verden.

Aftenen bliver et overflødighedshorn af sublim hardcore, for Night Fever hiver lige 5 lige så stramhøvlende bands med sin i Pumpehuset. Rat Cage kommer fra stål-byen Sheffield og leverer højoktan, politisk hardcore punk. Dream Warriors er brutale og den kan i den grad høres, at de kommer fra den svenske by Umeå, hvor solen aldrig står op. Indre Krig fra Københavns undergrund tager inden fanger med deres nådeløse angrebs-hardcore, hvor man ikke får et ben til jorden. Night Fever-forsanger Salomon tager en tur mere i manegen med sit andet band Tyrant, der buldrer derud af med hardcore i et af de tungere slæbegear. Sidst har vi spritnye Moral End, der viser, at arven fra DC hardcore stadig lever i bedste velgående.

Fredag
2. feb 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
?>