PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Natalie Jane
Support: ANDI

Amerikansk popstjernefrø indtager Pumpehuset den 1. maj 2024

TikTok-fænomenet Natalie Jane, der er aktuel med debut-ep’en ”Where Am I?”, spiller koncert i Pumpehuset den 1. maj 2024. Hendes ry som en eftertragtet livekunstner blev cementeret sidste år, da hun spillede udsolgt på Lille VEGA i september.

Tallene taler for sig selv: 3,3 millioner månedlige lyttere på Spotify, over 50 millioner afspilninger af hendes to største hits ”AVA” og ”Seven” og mere end 8,5 millioner følgere på TikTok – and still counting!

Selvom Natalie Jane blot er 19 år gammel, har den amerikanske sanger, sangskriver og producer for længst etableret sig som et af den moderne pops største stjernefrø, hvis kraftfulde vokal og storladne og relaterbare pophymner allerede er elsket af millioner af musikelskere.

Natalie Jane voksede op i en familie, der tidligt opmuntrede hende til at dyrke sin musikalske side, og allerede som 8-årig optrådte hun i musicals, spillede klaver og begyndte at skrive sine egne sange. Den store musikinteresse hang ved, og mens hun gik i highschool, kickstartede hun for alvor sin karriere.

I 2020 deltog hun i ”American Idol”, året efter udgav hun sin debutsingle ”Plastic Heart”, der i august 2021 blev fulgt op af hendes første major label-udgivelse i form af den konfronterende banger ”Love Is the Devil” – og så eksploderede det for alvor i 2022, da ”AVA” udkom, gik viralt og blev et megahit. Siden har hun ikke set sig tilbage, og udover en række stærke nye numre har hendes 2023 bl.a. også budt på en udsolgt tour i Europa og England.

Nu er Natalie Jane klar til at tage den til næste niveau, når hun den 17. november udsender sin debut-ep ”Where Am I?”. De nye numre kan hendes danske fans se frem til at opleve live herhjemme, når hun giver koncert i Pumpehuset. Udover at der er lagt i ovnen til en kæmpe popfest, bliver det samtidig en unik mulighed for at se en af fremtidens store stjerner i intime rammer, inden hun rykker videre til større venues og arenaer.

Billetsalget starter fredag d. 17. november kl. 10 via billetlugen

Onsdag
1. maj 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
Support:
ANDI
ANDI var på mange måder allerede et musikalsk vidunderbarn, da hun flyttede fra New Jersey til LA som 16-årig. Nu som 19-årig er hun blevet en liga for sig selv med en perlerække af hymniske pop-hits, der kanaliserer påvirkninger fra Avril Lavigne til Sam Smith.



For hver sang kommer Andi tættere på fuld personlig erkendelse - hendes følelsesliv skinner igennem på tværs af de seneste udgivelser "Get Your Attention" og "Wish Were Strangers".



Desuden plejer hun sit voksende publikum via TikTok-liv og Zoom meet-n-greets, hvor fans bliver lukket ind i Andis verden, der formidles gennem fantastiske vokalpræstationer, som tryllebinder lytterne fra første møde. I det fællesskaber får lytterne engagement til at stå ved deres egne historier når de ser, hvor bramfrit Andi deler sine egne.
Placeholder image
?>