PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Marcus.wav

Byhaven byder på en lækker sommeroverraskelse til jer alle, når vi den 14. juli får besøg af det fremadstormende danske popgeni Marcus.wav – og der er fri entré.

Marcus.wav har førhen omtalt sin musik som depressions-techno, hvor han med sine muntre energifyldte melodier og melankolske tekster løber ind og ud gennem livets paradokser. Til de børn af en tid hvor spørgsmålet om depression er en følelse eller tilstand flyder over, og hvor grædende øjne har lært at smile. Marcus.wav skaber et rum, hvor du kan forundre og reflektere eller slå hjernen fra og danse grimt til pulsen siger stop. Oftest ender man med at gøre begge dele, og det er dét, der gør Marcus.wav til noget ganske særligt.Marcus Bjerring har under kunstnernavnet Marcus.wav formået at skabe et musikalsk univers, hvor der er plads til at eksperimentere på tværs af genrer som pop, house, garage og hiphop. Inspirationskilderne byder på alt fra Rocazino til King Henry, og fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste afkroge får lov til at se dagens lys.

Siden projektet så dagens lys i 2019 med tre selvudgivne sange, er det gået stærkt. I 2020 var Marcus.wav nomineret til Årets Nye Danske Artist til The Voice Radio Awards, og i 2021 gik sommerhymnen “Happy Life” nummer 1 på viralcharten, efter at have medvirket i DR3 dokumentaren ’99% forelsket’. 2021 var også året, hvor Marcus.wav vandt den prestigefyldte KarriereKanonen, fik 2 x Voice Choice med singlerne “Hvad Du Laver Nu?” og “Hvis mit hjerte ikke stopper”, udgav sit debutalbum og spillede sin første headliner i et udsolgt Lille VEGA. I 2022 udgav han dobbeltsinglen “Børn af dårlige relationer”, samt “Marcus og månen”.I 2023 er han teamet op med USSEL på nyfortolkningen af Nordstrøms “Berlin”.

Byhaven havde fornøjelsen af Marcus.wav – før han kom på alles læber og alle landets radiostationer – tilbage i foråret 2021, derfor bliver det vildt igen at få besøg af en artist, der i mellemtiden har ramt musikstratosfæren.

Fredag
14. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
" width="100%" height="152" frameborder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy">
?>