PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Marcus.wav
Support: Dos Santos

Sidst væltede han Byhaven med et propfyldt show. Nu er han tilbage indenfor i Pumpehuset

Marcus Bjerring har under kunstnernavnet Marcus.wav skabt et eksperimentelt musikalsk univers, der veksler mellem genre som pop, garage, rap og dansktop. Fælles for det hele er et hudløst ærligt tekstunivers, hvor selv de mørkeste tanker får lov til at se dagens lys.

Efter Marcus.wav for to år siden vandt KarriereKanonen, har han været på en rejse, der har budt på et kommercielt gennembrud med udsolgte koncerter, tung radiorotation og hits med millioner af streams på Spotify. Det sidste års tid har Marcus.wav dog søgt nogle mere organiske afkroge af sin musikalitet med singlerne 'Marcus og månen' og sin nyeste single 'Måske ta'r jeg fejl'. Om det nye musikalske kapitel fortæller han: "Jeg har brugt meget tid på at finde ud af, hvordan min musik skal lyde og se ud, hvis der skal være plads til hele sammensuriummet, som er mig. Jeg håber, at jeg med både de nye og gamle sange har skabt et rum, hvor alle kan finde noget at spejle sig selv i, og jeg glæder mig @l at invitere på en live- oplevelse, som er et mere helstøbt univers. Jeg tror muligvis, at jeg er ved at blive voksen??"

Marcus.wav er i øjeblikket aktuel med sine nyeste singler 'Måske ta'r jeg fejl', samt hittet 'BERLIN' med USSEL, der sampler kultklassikeren fra Nordstrøm og har ligget i A-rotation på radio. Disse og mange flere af Marcus.wav's på en og samme tid muntre, melankolske og energifyldte sange, vil være at opleve på 'En sød lille tour' i foråret 2024.

Efterfest med DJ Rødovre, DJ Sorø, DJ Kærestekedelig og DJ fuck my life

Lørdag
9. mar 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
Support: Dos Santos
Dos Santos er det helt nye skud på stammen og er spået en stor fremtid.Han er blandt andet en af VEGAs Udvalgte 2024 og er pt. i c-rotation på P3.
Placeholder image
?>