PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Sivert Høyem

Madrugada frontmand Sivert Høyem giver solokoncert i København

Nordmanden med den særprægede og dragende vokal er klar med sit nye album On an Island til januar, som han tager på tour med næste år og gæster i den forbindelse Pumpehuset i København 3. april.

På sit nye album lader Sivert Høyem tristheden blomstre på smukkeste vis og markerer ligeledes et nyt kapitel i hans lange karriere, der de seneste år har handlet om Madrugada, som vi senest havde den udsøgte fornøjelse af tidligere på året, hvor de spillede en udsolgt koncert på Gamle Scene i Det Kgl. Teater. Ideen med albummet har været at lave noget ”simpelt og afklædt” i spektakulære omgivelser, og On an Island er blevet til i en kølig norsk fiskerlandsby i Vesterålen. Resultatet er et tidløst, råt og umiddelbart album, der er indspillet på 14 dage.

Allerede nu har Høyem sluppet en forsmag på albummet med singlerne ”The Rust” og ”Aim for the Heart”, og allerede her tryllebinder Høyem med sin vokal og verdensklasse melankoli. I det nye år kan albummet opleves live i København og Aarhus, når Sivert Høyem i selskab med sit fabelagtige band besøger Pumpehuset.

Onsdag
3. apr 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
350 Kr.
?>