PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow og Distortion og Red Bull Studio Copenhagen Præsenterer
Light Asylum

OBS. Vil du også med til Daughn Gibson, så koster det bare 150 kr for begge dele. Køb din billet her.


Når Daughn Gibson går af Pumpehusets scene, er der god grund til at blive hængende. Fra klokken 00 åbnes der op for en efterfest i samarbejde Distortion Festival, hvor den kompromisløst mørke synthpop-duo Light Asylum både spiller live og giver et eksklusivt dj-set ved siden af en række af Danmarks absolut bedste dj’s. Festen er en del af Distortions torsdagsprogram, og der er fri entré med Distotion turpas og gadearmbånd.

Light Asylums højenergiske og synthtunge musik forener to af 80‘ernes markante modsætninger: de overlegne melodier fra den velpolerede popmusik og de tunge instrumenteringer fra coldwave og industrial. Resultatet er intenst og stærkt fængende, og Light Asylums musik og koncerter beskrives ofte som decideret hypnotiserende.
Over hidsige trommesamples skyder Light Asylum kaskader af synthmelodier ud i rummet og draperer Light Asylums univers i dystre, næsten goth-lignende farver. Midt i det, som det absolutte centrum, står forsangerinde Shannon Funchess markante, maskuline vokal. Den kan sagtens bære den tunge electrorock, ja, vokalen ligefrem overgår musikken i intensitet og volumen. Men samtidig er vokalen mere end blot massiv - Funchess rammer en melankolsk tone, som åbenbarer en klædelig følsomhed i sangen.

I 2012 udgav Light Asylum deres stærkt imødesete selvbetitlede debutalbum på Mexican Summer, som opfølger på den markante debut-ep In Tension. Albummet skuffede på ingen måde, og amerikanerne kunne blandt andet føje The Knife til listen over fans - som i forvejen tæller !!!, Ford & Lopatin og Teengirl Fantasy. Faktisk var The Knife så begejstrede for Shannon Funchess vokal, at hendes røst kan høres på nummeret “Stay Out Here” fra The Knifes seneste album Shaking The Habitual.

Light Asylums koncert er en del af et større efterfest-program, som - foruden koncerten - tæller et dj-set fra netop Light Asylums Shannon Funchess og dj-sets fra Esben Weile og Kim LAS.
Torsdag
30. maj 2013
dørene åbner
Showet starter
23:59
Pris
60 - Gratis med Distortion Turpas Kr.
?>