PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Kvelertak

Kvelertak byder på norsk smadder med alt det bedste fra hard rock over black metal til hardcore i Pumpehuset den 17. oktober

Norske kvelertak beskrives meget passende af Revolver Magazine som “blackened rock and roll part. Der er i hvert fald fuld smæk på deres musikalske trådblanding af hard rock, hardcore, black metal og god gammeldags rock'n'roll. Bandet skaber deres egen unikke lyd ved hjælp af tredobbelte guitarharmonier og tekster skrevet på norsk. Kvelertak har bl.a. turneret med Iron Maiden og Foo Fighters i Norge og var support for Metallica på WorldWired Tour og også været forbi Copenhell.

Bandet blev dannet i 2007 og har udgivet fire albums til dato, med et femte album "Endling" på vej. Tre ud af de fire udgivelser blev #1 på de norske hitlister. Det kommende album’’Endling’’ byder på iørefaldende og stemningsfulde hard rock-melodier, hvor Kvelertak virker til at være større og mere kreative end nogensinde før.

Tirsdag
17. okt 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
345 Kr.
Support
Cancer Bats
Med 17 år på bagen, inklusive 7 roste studiealbum, fem JUNO Award-nomineringer og utallige turnéer rundt om i verden, er Cancer Bats blevet en ubestridelig kraft inden for den tunge musiks verden. De er et af de hårdest arbejdende bands i branchen, og det ses med deres mange forsider og utallige interviews i blandt andet Kerrang!, Exclaim!, Revolver og Rock Sound. Sidste år peakede de endnu engang, da de udgav albummet "Psychic Jailbreak" til strålende anmeldelser fra både die hard fans og kritikere. Cancer Bats beviser gang på gang, at disse festmetal-hymner er kommet for at blive!
Placeholder image
?>