PUMPEHUSET og Københardcore Præsenterer
Københardcore

Byens hårdeste, men venligste technofest vender tilbage til Pumpehuset den 13. oktober!

Der står som altid knaldhård gabber og hardcore techno på programmet, når vores venner fra Københardcore igen, igen holder rave i vores Sort Sal. Lineup: Zekt, Dj Choose, Comis, Klaus Boss, Dj Camov og Peckerhead.

Fredag
13. okt 2023
dørene åbner
23.00
Showet starter
23.00
Pris inkl. gebyr
175 Kr.
Lineup:
ZEKT
Zekt er et glemt Acid-projekt. Holdet, som er sammensat af Lars Frederiksen og Søren Meile, tog Acidcore og Acid Techno til helt nye niveauer med en brutalitet i lyd såvel som atmosfære. Dunkende bastrommer blandet med gyser- og SciFi-samples, voldsomme pads og et omfattende angreb af acid bleeps, udgør den ​​monstrøse smeltedigel af efterklang. Udover de voldsomme numre har de også øjeblikke af Techno-strategi og endda nogle elementer af trance-lignende lyde; en fed blanding.
Placeholder image
DJ CHOOSE
Med kraften fra hardcore, atmosfærisk techno og en stærk dosis syre, pumpede Lasse Steen klassiker efter klassiker gennem 90'erne! Han beviste, at hård og mørk 160+bpm musik var mere end en forvrænget 909, en 'Hellraiser'-sample og hollandske fyre, der råber! Han var også det første danske act på Q-Dance-arrangementerne (In Qontrol 2006).
Placeholder image
COMIS
Han går under det borgerlige navn Bjarne "LBO" Olsen og er DJ i København. Oprindeligt er han fra Nordsjælland, men i begyndelsen af ​​90'erne vendte han snuden mod Kbh og blev en del af det lokale trancemiljø omkring "KennedyClub"-raves i Københavns centrum. Men der manglede noget på raves, og kærligheden til den gryne 303 rave-lyd førte ham til undergrundsfesterne ved DJ-kollektivet "Turbulent Freeparty /Copenhagen", som han senere blev beboer del af i 2001.Han har brugt næsten to årtiers engagement i frivilligt arbejde og støtte til fællesskabet, organisering af undergrundsfester og dj’ing på den danske Hard-/Acidtechno scene, hovedsageligt i København.

Turbulent Freeparty var to gange om måneden (to dage i træk) i en bunker i en offentlig park. Ægte 303-krigere med gode kerneværdier: Gratis entré og billige øl.

COMIS har en kærlighed til det gamle belgiske og tyske HardTrance og UK dunkende Acid-Techno og spiller stadig KUN vinyl.

Med for første gang til fødselsfesten for “Københardcore” @Ungdomshuset, tilbage i september 2017. Og for nylig på “Københardcore VII / Club Demolition” @VEDSIDENAF med KBHC-holdet, i 2019.
Placeholder image
KLAUS BOSS
Med optrædener i Danmark, Storbritannien, Sverige, Norge og Tjekkiet har han set og erobret mere end de fleste. Med mere end 30 år dybt inde i spillet er der ingen tegn på, at han har trukket sig ned eller mindsket hans passion for en ekstremt varieret palette af musik.I øjeblikket kører han sammen med Peckerhead det velkendte Københardcore-koncept med Hardcore Techno, Drum'n'Bass, Acid og alle mulige andre intense musikstile. Selvom det ville være den indlysende modus operandi for de fleste at sætte ham ind i netop det, trodser Klaus Boss altid stigma og kan nemt inkorporere enhver form for musik i sine fascinerende sæt.

Bortset fra Københardcore har Boss-manden været en del af Superhoe-kollektivet i mange år samt bookinggruppen til det årlige Click Festival-musikprogram i Helsingør.
Placeholder image
PECKERHEAD'92
Daniel Rønhave - født 1990. Mokum Records, Cenobite records, Madness Industry, SygNok, KØBENHARDCORE, Cyndium.

For nylig tilbage fra selve rødderne af Gabber-musikken, Rotterdam, er han nu tilbage i København for at ødelægge dine nerver! Han er din hovedmand for uforfalsket energi i studiet og på scenen. På dansegulvet spænder han bredt: fra de tidlige halvfemseres hardcore-genre, til sine egne kraftfulde produktioner og til et mere ekstremt koncept "fast and hard". Med utrættelig energi og en god forståelse for genrens standarder er hans produktioner altid værd at lytte til.
Placeholder image
DJ CAMOV
DJ Camov har frekventeret Melbournes underjordiske rave-, festival-, klub- og festscene i over et årti. Han startede i 2012 med at spille residencies på nogle af byens mest legendariske klubber som Revolver Upstairs, Lounge og Survivor, og han har spillet solnedgang til solopgang, fredag ​​til mandag og i utallige weekender, hvor han konstant leverer sæt med en unik tilgang inden for dansemusikspektret. Gennem mange års rejser til hotspots for elektronisk musik som London, New York, Berlin og Chicago, hvor han besøgte fester og indsamlede tusindvis af plader undervejs, har han fået indflydelse inden for og en passion for genrer, der spænder over House, Techno, Trance, Breakbeat og hans første ægte kærlighed til Jungle & Drum n Bass. Spol frem til 2019, hvor Camov flyttede til København for at være en aktiv del af scenen både som hans originale deejay-projekt og som hans dybe dykning 'Goasis' trancealias. Fra en ung og ivrig festgænger i slutningen af ​​2000'erne til nu en etableret DJ på forskellige kredsløb, har Camov altid været seriøs omkring musikken, men alligevel bevarer han en sjov attitude og ubekymret ånd, når han er bag dækkene.
Placeholder image
?>