PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Kind mod Kind
Support og efterfest: DJ Holdo

Euforisk dansefest bliver sat i gang af det danske live-fænomen Kind mod Kind

Den danske popgruppe Kind mod Kind har siden deres start været kendt for deres euforiske shows, hvor deres solide popproduktioner kommer i selskab af en live-nerve, man ikke ser mange steder på den danske scene. Det har de demonstreret til deres propfyldte koncerter på for eksempel SPOT Festival og Roskilde 2023.

Kind mod Kind er en ny dansk gruppe bestående af fem fyre i starten af 20’erne, der skaber musik fyldt med kontraster, hvor forsangeren Julius’ falset smukt flettes ind og leger med deres elektroniske produktioner. En koncert med Kind mod Kind er nærværende, hjerteskærende og aldeles festlig, hvor både tårer og basarmen velkommen. Derfor er de også blevet nomineret til P3-guld Prisen for Årets Talent.

Du kender sikkert hits som "Du Gør Mig Blind" og samarbejdet med popdronningen Medina "Love Isn't Easy". Kind mod Kind er først lige gået i gang, men de har i den grad allerede cementeret sig som et af de mest definerende livenavne, vi har på den danske musikscene lige nu. Kind mod Kind spiller i Pumpehuset den 22. marts 2024.

Fredag
22. mar 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
Support og efterfest: DJ Holdo
Holdo er et nyt projekt der bevæger sig mellem en række forskellige elektroniske genre, hvor kreativiteten og nysgerrigheden får alt fokus. Holdo handler om musikken, intet andet. Holdo udgiver debut EP via 100blaa i foråret 2024.
Placeholder image
?>