PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
Kind mod Kind - ekstrakoncert
Support og efterfest: DJ N.E.GIRL

Kind mod Kind giver ekstrakoncert i Pumpehuset

Den første koncert blev udsolgt på rekordtid, men heldigvis spiller Kind mod Kind ekstrakoncert den 21. marts 2024.

Den danske popgruppe Kind mod Kind har siden deres start været kendt for deres euforiske shows, hvor deres solide popproduktioner kommer i selskab af en live-nerve, man ikke ser mange steder på den danske scene. Det har de demonstreret til deres propfyldte koncerter på for eksempel SPOT Festival og Roskilde 2023.

Kind mod Kind er en ny dansk gruppe bestående af fem fyre i starten af 20’erne, der skaber musik fyldt med kontraster, hvor forsangeren Julius’ falset smukt flettes ind og leger med deres elektroniske produktioner. En koncert med Kind mod Kind er nærværende, hjerteskærende og aldeles festlig, hvor både tårer og basarmen velkommen. Derfor er de også blevet nomineret til P3-guld Prisen for Årets Talent.

Du kender sikkert hits som "Du Gør Mig Blind" og samarbejdet med popdronningen Medina "Love Isn't Easy". Kind mod Kind er først lige gået i gang, men de har i den grad allerede cementeret sig som et af de mest definerende livenavne, vi har på den danske musikscene lige nu. Kind mod Kind spiller i Pumpehuset den 22. marts 2024.

Torsdag
21. mar 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
Support og efterfest: DJ N.E.GIRL
N.E.GIRL er blevet stærkt inspireret af soundsystem culture, de alternative UK-klubber og den globale undergrund, hvormed hun har opbygget sit ry for sin multi-genre stil.

Hun er klubpromotor og festivalkurator og stiler efter at fremvise basdrevne og eksperimenterende stilarter i sine sæt og de begivenheder, hun kuraterer, hvor hun altid særger for at udforske grænserne for multigenremix.
Placeholder image
?>