PUMPEHUSET Præsenterer
Kalandra + Lili Refrain

Det norske folk-/pop-band, Kalandra, spiller i Pumpehuset 14. oktober 2024. De tager den italienske multiinstrumentalist Lili Refrain med som special guest.

Kalandra er solidt forankret i melankolsk nordisk folk-pop, sammenvævet med guddommelige melodier og råt guitarspil. De er blandt andet kendt for deres cover af Wardrunas "Helvegen", der har ramt mere end 5 millioner visninger på YouTube, samt for at have komponeret to sange til HBO Nordics serie "Beforeigners". I 2021 fulgte den norske gruppe op med at lave tracket til spillet ’’Kingdom Two Crowns: Norse Lands’’ og turnerede Europa med det norske progband Leprous det efterfølgende år.

På baggrund af deres store momentum, drog Kalandra ud på en co-headlining turné med A.A. Williams i slutningen af 2023 og udgav sangen "Bardaginn" sammen med en episk musikvideo. Senest har de udgivet singlen "The State of the World", der ser bandet udforske en skrøbelig side af deres lyd og når nye fans over hele verden. Med to dynamiske nye sange ude og flere festivaloptrædener i sommeren 2024 er de fire medlemmer klar som aldrig før til at nå nye højder.

Oplev dette i Pumpehuset 14. oktober 2024, hvor de tager Lili Refrain som special guest.

Mandag
14. okt 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
?>