PUMPEHUSET Præsenterer
Johnny Deluxe
Support: KRYD

Gør klar til at synge med på hits som ’Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’, når Johnny Deluxe indtager Pumpehuset den 12. april 2024

Johnny Deluxe var i 00’erne soundtracket for en hel generation af unge festglade danskere, og mange af deres største hits har opnået status som evergreens. Selv i 2023 er det svært at undgå hits som ”Elskovspony’, ’Drømmer Jeg’ og ’Drenge Som Mig’ hjemme i de danske stuer og på natklubber rundt i landet.

Der er nu gået 20 år, siden det folkekære band udgav det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ i 2004. Nu er bandet klar til at hylde albummet og den helt særlige æra, når de gæster Pumpehuset den 12. april 2024.

Johnny Deluxe fik deres gennembrud i 2003 med singlen ’Elskovspony’ som en del af Karrierekanonen, som bandet endte med at vinde. ’Elskovspony’ endte senere med at blive et kæmpe hit og fik en plads i rotation på P3. Senere samme år udgav bandet den selvfinansierede musikvideo til sangen, der blev stemt ind på DRs ikoniske ’Boogielistes’ førsteplads. I 2004 udgav Johnny Deluxe det selvbetitlede debutalbum ’Johnny Deluxe’ (4x platin), albummet indeholdt flere af bandets mest ikoniske sange. På debutalbummet finder man sange som ’Elskovspony’. ’Drømmer Jeg’, og ’Vi Vil Ha Mer’’. Året efter fulgte bandet op på debutalbummet med albummet ’Luxus’, der også gik platin - hvor sangen ’Drenge Som Mig’ var at finde.

Til koncerten kan man se frem til at skråle med på klassikere fra bandets debutalbum og bagkatalog. Om koncerten udtaler bandet: “Det er fuldstændig fantastisk at vores sange stadig lever derude på 20. år, det skal fejres med et brag af et show! Vi giver Elskovspony, Drømmer Jeg og alle de andre en Deluxe-overhaling og præsenterer vores bedste show nogensinde. Vi glæder os til at fejre vores 20 års jubilæum sammen med jer!”.

Efterfest med fri entré fra kl. 23.15, hvor DJ Double Juice fyrer op for dansegulvet.

Fredag
12. apr 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
Support:
KRYD
KRYD er Anne Sofie, Signe, Maria og Viktoria – i et band, der sammen synger og spiller danske pop-sange. Med billeder fra hverdagen og fortællende tekster i øjenhøjde, rummer KRYDs sange både humor, selvironi og de store følelser, rammet ind af inderlige og catchy pop-melodier. Bandet kickstarter deres indtræden på den danske musikscene med en dobbeltsingle bestående af lead-singlen om at vælge sig selv til "Ikke Nogens Mere” og ”Slowmotion”, om at vokse sammen med andre mennesker og føle sig uovervindelig i sit fællesskab. Og det er to grene, som viser ret fint hvem KRYD er, og hvad KRYD vil. De vil hylde hinanden, de vil skabe, inspirere, hive hinanden op og få selvtillid til at gro.
Placeholder image
?>