PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Jazmin Bean

Den albumaktuelle, innovative pop-kunstner, Jazmin Bean, besøger Pumpehuset 13. oktober 2024

Jazmin Bean (de/dem) er født og opvokset i det nordlige London, og har sat baren høj for moderne popmusik, ikke kun som sanger-sangskriver, men også som multimediekunstner. Ved at lege med friktionen mellem sårbarhed og persona, mareridt og fantasi, traume og helbredelse, inviterer performeren med de mange facetter lytteren ind i deres enestående univers af alternativ, smitsom popmusik.

Da de kun var 16 år gammel, udgav Bean deres selvfinansierede, uafhængige gennembrudssingle, 'Worldwide Torture' på YouTube. Singlen har 5,5 millioner visninger på platformen, mens deres anden single 'Saccharine' indtil videre har mere end 66 millioner visninger.

I 2020 udgav Bean deres uafhængige debut EP, 'Worldwide Torture'; en indspilning med fem sange, der balancerer hårdtslående lyrik med drømmeagtige pauser, melodiske popkvæd og med indflydelse fra trapmetal.

I februar 2024 udgav Bean deres meget ventede debutalbum, 'Traumatic Livelihood' og i denne forbindelse drager de på turné og besøger Pumpehuset 13. oktober 2024.

 

Søndag
13. okt 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
?>