PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Ingested
Support: Fallujah + Vulvodynia + Mélancolia

Oplev det britiske death metal-band Ingested torsdag 9. maj i Pumpehuset med et stærkt support line-up

Ingested er et engelsk death metal band fra Manchester dannet i 2006. Bandet har et stort bagkatalog, og siden udgivelsen af deres femte album ''Where Only God May Tread'' (2020) har Ingested været på en kreativ rejse, og de har produceret et nyt album næsten hvert år – selv gennem COVID-19-pandemien. Dette har resulteret i en stor musikalsk vækst, der kun kommer af konstant at øve, spille og skrive. Ingested annoncerer nu et nyt studiealbum, ''The Tide Of Death And Fractured Dreams'', som udgives den 5. april via Metal Blade Records.

Det kommende album er ikke kun lige så innovativt og brutalt som bandets sidste plade, ''Ashes Lie Still'' fra 2022. Albummet viser også et band, der er villige til at udvide sin kreativitet uden at ofre den vildskab, der gjorde dem til et af de mest tekniske death metal-bands derude. Albummets første single, "Paragon Of Purity," er allerede ude, og sangen kontrasterer problemfrit en balance mellem intense, svimlende riffs, der udforsker begge sider af det soniske spektrum; det minder skiftevis om bands som Obituary og Morbid Angel.

Gå ikke glip af en aften fyldt med dødsmetal, når Ingested indtager scenen i Pumpehuset torsdag 9. maj. De bringer Fallujah, Vulvodynia og Mélancolia som support.

Torsdag
9. maj 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
295 Kr.
Support:
Fallujah
Placeholder image
Vulvodynia
Placeholder image
Mélancolia
Placeholder image
?>