PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
George FitzGerald

Lad dig forføre af George FitzGeralds pulserende beats til november

Koncerten med George FitzGerald er desværre aflyst. Billetkøbere modtager automatisk refunering fra Ticketmaster. Spørgsmål vedr. refundering skal ske hos Ticketmaster.

Den visionære, britiske elektroniske musiker og producer, George FitzGerald, er klar til at betræde scenegulvet i Pumpehuset den 4. november 2023 med sin umiskendelige evne til at indfange og formidle følelser gennem sin musik, er der ingen tvivl om, det det bliver et spektakulært show, som vil ruske op i dine sanser en gang for alle.

George FitzGeralds musikalske rejse har været kendetegnet ved en række sensationelle hits, som uden tvivl har formet den moderne, elektroniske musikscene. Med værker som "Child" og "Full Circle" i bagagen, tvinger han lytterne ind i et dybt og følelsesladet lydlandskab, ligesom albummet "Fading Love" var en stor magtdemonstration i sin færdighed i at skabe sammenhængende, musikalske fortællinger, som maler en følelser med lyd og rytme.

Denne sommer har han udgivet sin første EP i over 10 år, og "Not As I", som EP'en hedder, er blevet beskrevet som en mere intim og stille del af det lydunivers, som musikeren bevæger sig i, i et forsøg på at skabe musik, der bevæger sig i rummet mellem klubben og hjemmet. "I love the album format but I’ve missed being able to make smaller excursions like this into ideas and sounds. I wanted to regain a sense of immediacy in my work and it was so refreshing putting this together in the quiet, dark months at the end of last year," fortæller han om EP'en.

Live står George FitzGeralds optrædener som en næsten mystisk begivenhed, hvor man drages ind i hans musikalske verden. Her er evnen til at transformere studieoptagelser til pulserende, levende forestillinger intet mindre end magisk. En symbiose af fortryllende melodier og hypnotiske rytmer sammen med lidenskaben for elektronisk musik skaber en atmosfære, der forvandler FitzGeralds koncerter til en autentisk, eksplosiv oplevelse.

Lørdag
4. nov 2023
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
?>