PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Gåte
Efterfest: Søren Weiss

De norske nationalklenodier fra Gåte besøger Pumpehuset den 10. november

Med sin banebrydende blanding af traditionel folkemusik og moderne rock, kombineret med fængslende koncerter, har Gåte etableret sig som et nationalklenodie i norsk musikliv, og for første gang i fire år gæster de Pumpehuset til en mageløs aften.

I mødet mellem progressiv rock og traditionel norsk folkemusik har Gåte gravet sig en niche. Den niche har vist sig at tale til rigtig mange mennesker. De blev dannet i 1999 af søskende parret Sveinung og Gunnhild Sundli. I de følgende år opnåede de blandt andet at vinde en norsk Grammy for bedste rocknavn i 2002 , spille talrige succesfulde tours og sælge ca. 100.000 plader oveni.

Det er gennem en enorm respekt for folkemusikken og et unikt talent, at Gåte formår at fortolke og formidle traditionelle folkesange på en måde, der gør dem tilgængelige og relevante for en ny generation af lyttere. Gåte er en institution på den norske musikscene, og i 2017 vendte de enndelig tilbage efter en 12 år lang pause med en ny EP og to nye medlemmer.

Dette efterår tager de på en storstilet turne med deres største produktion nogensinde. Det bliver et storslået show, hvor de også vil fremføre nyt materiale fra deres kommende udgivelse, og hvor albummet "Nord" fra 2021 naturligvis også kan opleves live. En plade, som GAFFA kaldte for "magisk og jordnær".

Fredag
10. nov 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
Efterfest:
Søren Weiss
Søren Weiss har i over 10 år nu været med til at forme og skabe et hav af store hard rock og metalliske oplevelser for fans af genren herhjemme. Som blogger på Blastbeast, hyppig gæsteekspert i Sort Søndag, som manager for bands som Iotunn, Lamentari, Konvent og Saturnus og som festival promoter for succesfulde arrangementer som Udgårdsfest og Epic Fest. Som tidligere fast metal DJ til vores metalfester i Pumpehuset, har Søren været med til at skabe nogle af de vildeste fester i vores bombehus. Vi behøver blot at nævne de legendariske fester til Total Carnage og de vilde afterpartys til navne som Korpiklaani , Clutch og Battle Beast. Det er tid til endnu en af de helt store fester! 10 november til Gåte afterparty med DJ Power-Weiss!
Placeholder image
?>