PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Donny Benét
Tomode

Australsk disko-komet rammer Pumpehuset

Han er ældre, mere betænksom og klogere. Han har rejst verden rundt, hvor han har set nogle ting. Tiden går, men den tidsløse, elegante, sofistikerede mand Donny Benét modnes som de finere ting i livet. Mere end et årti efter verden først faldt for hans charme, tager Benét sin skæbne på egne skuldre med sit nye album Infinite Desires, der er hans mest komplette musikalske statement indtil videre.

Sangene på dette album er legende og potente. Passionerede og selvsikre. Benét taler om romantik, men han taler også om respekt. Han taler om intimitet og tilfredsstillelse, men også om samtykke. Og han bringer det hele til live med det samme opvisning af muskuløs musikalitet, der har elektrificeret og draget publikum over hele kloden i årevis.

Sæt en nål hvor som helst på et kort, og du vil sandsynligvis finde Donny-fans. Fra Prag til Portland, Bratislava til Brooklyn, kender de hans navn, og de ved, hvad han repræsenterer. Her er en mand, der overskrider grænser med glatte beats, dybe grooves og tekster, der taler ind i vores mest grundlæggende ønsker.

Udgivelsen af ​​Infinite Desires falder sammen med lanceringen af Benéts pladeselskab, ​​Donnyland Records, en modig ny retning for den karakteristiske, forførende entertainer. Det nye mærke giver Donny magten til at bevare den ikoniske lyd, han har bygget siden 2011 og giver ham mulighed for at følge sin kreative vej langt ud i fremtiden.

Sørg for at slutte dig til Donny og hans band, når de optræder med Infinite Desires sammen med alle dine yndlings Benét-hits

Efter koncerten fyrer Kondisko op for dansegulvet igen, når de serverer hede disco-tunes. Der er fri entré til efterfesten.

Søndag
24. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
Tomode
Der er ikke tid til dårligt humør og dovenskab: Ikke alene fejrer Carl Leanderson og Viktor Westerberg livet til fulde, men de rocker også deres ultravitale funk-pop så hårdt, at selv de mest tilbageholdende straks rammer dansegulvet. På deres anden EP fra sidste år 'Riviera' viser duoen, hvordan frihed fra bekymringer og et afslappet syn på verden kan omsættes til sange, der følger alle kunstens regler. Sprudlende disco-numre som dem fra genrens storhedstid i slutningen af ​​1970'erne parres med en moderne produktion og gjort passende til nutiden. For duoen er Rivieraen et sted med både naturlig skønhed og kommerciel erosion, hvor dybe røde solnedgange nydes på plastik liggestole. Sådan er modernitet: smuk og glad. Men hist og her er den også gennemsyret af en underliggende melankoli – en stemning, som Tomode forstår at sætte perfekt til musik.
Placeholder image
?>