PUMPEHUSET Præsenterer
IKIGAI feat. Alexia Glensy
Érratic + Lowfek

Det københavnske undergrundsmusikkollektiv IKIGAI sætter flot punktum for deres festsæson

IKIGAI inviterer til et brag af en festsæsonafslutning den 25. november med den brazilianskfødte dj Alexia Glensy som hovednavn. Lineuppet fuldendes af den franske dj Érratic og argentinske Lowfek.

Alexia Glensy er en af de helt store, unge talenter fra undergrunden. Hun har gang på gang bevist, at alder kun er et tal med sin genre-brydende, multi-faceterede lydrejse ind i følelsernes dyb.  Musikken har allerede taget hende til alverdens skønne afkroge; fra Brasilien til Litauen, Uruguay til Frankrig, Schweiz til Spanien, hvor hun har spillet på de vildeste venues og festivaler som Fabric London, Wildeburg Festival, Hoppetosse, Opium Club, DC-10 og den globalt anerkendte Awakenings Festival, og så selvfølgelig hendes residency på Shelter i Amsterdam.

Lørdag
25. nov 2023
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
175 Kr.
Érratic
Aftenens åbning er Alex, alias Érratic, som kommer fra Orléans i det centrale Frankrig, hvor han har skabt en bemærkelsesværdig karriere som DJ og producer med speciale i Deep House og Minimal elektronisk musik.Hans musikalske rejse begyndte med en guitars strenge, en bass thrum og et keyboards harmonier og kulminerede i dannelsen af ​​et rockband, der prydede scenerne i barer og restauranter. Det var dog tiltrækningen ved elektronisk musik, der fangede hans hjerte, da han flyttede fra Frankrig til London, drevet af sin spirende karriere som kok. Som en ivrig klubgæst fordybede han sig i dansemusikscenen og satte forbindelse til DJs fra hele verden.

Som musiker overgik Alex til hardwarens rige og omfavnede Dawless gear med en Roland-centreret opsætning, der byder på TR-8, Jupiter XM, TB-3, TR-8S, Keystep Pro og Blackbox. Hans hengivenhed til Rolands ikoniske lyd er umiskendelig, kombineret med en forkærlighed for 909 trommer.
Placeholder image
Lowfek
Opvarmningen til Alexia er Lowfek, en argentinsk DJ og producer påvirket af kunstnere som Ricardo Villalobos og Rhadoo, som udviklede sine musikevner på Sonica-skolen i Buenos Aires. I øjeblikket har Lowfek optrådt i den nordiske scene, siden han flyttede til København tilbage i årene, hvor han har opbygget sit navn ved at optræde i de vigtigste klubber og fester i undergrundsscenen.
Placeholder image
?>