PUMPEHUSET Præsenterer
Katla
Support: GRAVA + Efterfest: Dj Stine Omega & Fedtfingre

De soniske doom-mestre Katla er klar til at vælte Pumpehuset

Katlas lyd er ekstrem, og deres liveshows er en stor livsfejring. Med elementer af sludge-, black og døds-metal formår de at skabe et tungt og fuzzet lydbillede, som de samtidig balancerer med en ordentlig røvfuld selvironi. En aften med Katla byder nemlig på langt hår, læderveste med bare maver under og fuldskæg med masser af ølrester i. De spiller hårdt, og fejrer hvert show, som var det deres sidste, og derfor får publikum altid en unik og uforglemmelig oplevelse af Katla live!

Trioen har deres korte levetid opnået anerkendelse på den danske metalscene. De modtog blandt andet otte ud af 10 dødningehoveder fra musikbloggen Heavymetal.dk for deres show 2020-EP Warmongering Luciferians Chapter 1. Devilution.dk var også begejstrede for deres Copenhell-show i 2022, hvor de blandt andet skrev "show der bød på ild, konstant crowdsurf og helhjertet headbanging".

Senest har Katla på Danmarksturné med Baest, men nu er de klar med deres headliner-show på Pumpehuset.

Torsdag
23. nov 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
205 Kr.
Support: GRAVA
GRAVA spiller knusende tung metal. Afgrundstunge guitarriffs, pulserende dommedagstrommer og møgbeskidte vokaler tørner sammen i en hårdtslående og enkel grundstamme.

GRAVA er en dansk/færøsk trio fra København bestående af Niels Asger Svensson (vokal/bass), Atli Brix Kamban (vokal/guitar) og Casper Axilgård (trommer). Bandets sange kredser sig om menneskets møde med døden, set gennem de døendes øjne. Det fragmenterede billedsprog fortæller glimtvis om f.eks. et skibsforlis i et ishav (“WAVES”), en hekseafbrænding (“ALIGHT”) og en slaveopstand vævet sammen i et infernalsk lydbillede (“APPIAN WAY”).

På scenen er GRAVA både indædt og bistert, og de to frontvokaler kappes om at kanalisere det ubehag, som har inspireret det dystre tekstunivers. GRAVA debutalbum “Weight of a God” udkom 28. november 2022. Albummet blev indspillet live i Black Tornado studiet og er produceret af Troels Damgaard Holm.
Placeholder image
Efterfest: Dj Stine Omega & Fedtfingre
Det stopper ikke, når Katla har rusket os alle godt og grundigt igennem, for så starter efterfesten, hvor Stine Omega & Fedtfingre sørger for tung lyd bag pulten. Der er fri entré til efterfesten.
Placeholder image
?>