PUMPEHUSET og Next of Kin Præsenterer
Camma

Hun er hovedperson i en af tidens mest omdiskuterede serier om jagten på berømmelse anno 2024. Nu annoncerer den 22-årige dansk-nigerianske multikunstner sit første headliner-sho

”Camma Bliver Kendt” - Kommentarfeltet var rødglødende da DR, i midten af januar måned, løftede sløret for deres nye programserie. Seriens åbenlyst provokerende titel fik mange til tasterne, mens endnu flere er dykket ned i de seks afsnit, hvor en ung kvinde belyser en drøm og vision - et portræt af et moderne tidsbillede, når virkeligheden bliver lige så iscenesat som de billeder og videoer, vi alle sammen deler på sociale medier.

”Bag enhver udtænkt karakter er et bevidst menneske. Når vi deler ud af os selv på sociale medier, er det et rush for at blive set. Men det er menneskeligt, at opsøge anerkendelse – ligesom det er menneskeligt, at være materialistisk og overfladisk. Det er egenskaber, vi tager med os på job, uddannelse, i vores relationer eller online for, bevidst eller ej, at opnå resultater for vores eget bedste,” fortæller Camma og fortsætter:

”Serien er et personligt, men også socialt eksperiment, som mange, særligt i min generation, vil kunne forstå og spejle sig i. Spørgsmålet er, om man bliver lykkelig af at være kendt, bare for at være kendt.”

Forud for seriens premiere havde Camma allerede flere tusinde følgere på tværs af sine sociale medier og er en yderst etableret upcoming, der trods sin unge alder kan skrive TV-vært, skuespiller, model, radiovært og ikke mindst psykologistuderende på CV’et. Men øverst i hendes alsidige kreative output står Cammas ét og alt: musikken!

Og den 25.1.25 er Camma klar til at byde indenfor til sit første headliner-show i Pumpehuset i København.

”Jeg åbner en klub uden dress code og slår dørene op til en koncert uden for koncept. ’CAMMA – 25.1.25’ bliver en aften, hvor fællesskabet er både omdrejningspunkt og mål. For selvom jeg er kunstneren i spotlyset, ønsker jeg at skabe et rum, hvor alle kan føle sig set og hørt.”

Camma har tidligere udgivet en række drømmende R&B-inspirerede singler, men visker pt tavlen ren og har nyt på vej i 2024 frem mod den 25.1.25, som altså bliver en helaftensforestilling med show og afterparty i selskab med en kunstner, der er her for mere end de efterhånden tyndslidte ”15 minutter”.

Lørdag
25. jan 2025
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
200 Kr.
?>