PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: UFINT + Godt Gået Frej

UFINT og Godt Gået Frej spiller koncerter i Byhaven den 19. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
19. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
UFINT
Bandet UFINT består af forsanger Karl Moth og guitarist Lucas Dasdar. To mennesker der, trods deres ophav fra henholdsvis Kjellerup og Kokkedal, i 2023 fandt hinanden gennem deres fælles passion, samt vision for musikken. UFINT blev undfanget i et øvelokale på Fyn hvor forsanger Moth desperat manglede en gave til sin kærestes fødselsdag. Her slog de hovederne sammen og fødte deres første single “Trappesten”. Siden har de to venner eksperimenteret med flere genrer, bla. bossa nova og indie rock. Samt fortolkninger af sange fra Lucas’ hjemland, Iran. Lyrikken er præget af en flabethed og en hang til at sætte ord på samfundet, og det at navigere i det. Hvad end det er problematikker, eller noget så universelt som en forelskelse. UFINT ser ind i en sommer med flere koncerter i kalenderen, samt en udgivelse af en EP i 2024.
Placeholder image
Godt Gået Frej
Godt Gået Frej omfavner den indre idiot. Han benåder sig selv og alle andre og siger, at det er okay at være dum i nakken en gang imellem. Der er et lille menneske inden i ham, et menneske der humblebragger, prædiker om affaldssorteringen, men alligevel smider plast ud i restaffald, når han har en dårlig dag. Navnet Godt Gået Frej er et kærligt klap på skulderen til ham selv, og et forsøg på at sige, at alle de underlige ting, der sker inde i hovedet på ham, er lige så okay som alle de gode ting. Frej skriver popsange, fordi han godt kan lide det. Han håber folk kan genkende sig selv i det han skriver og måske vil sige ‘godt gået’ til sig selv lidt oftere.
Placeholder image
?>