PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Tarick + CarlloYABOY

Tarick og CarlloYABOY spiller koncerter i Byhaven den 18. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
18. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Tarick
Den 25-årige tanzaniske københavner har en vision om at øge fokus på afrikansk kultur og musik i Norden – et pakket dansegulv ad gangen. Tarick har lagt timerne i studiet, og han mestrer som en af de få danske afro-artister at levere sine tekster formfuldendt på både engelsk og swahili, præcis som afrolyden foreskriver det. At han samtidig er habil indenfor både rap og sang, er blot endnu en årsag til, at Tarick er et must at opleve live. Kærligheden til moderlandets sprog, kultur og livsstil er en rød tråd i musikken. Sangene handler om alt hvad et ungdomsliv indebærer af kærlighed, forelske og følelser, men også betragtninger om ophavet, han stammer fra, og samfundet, han lever i. Tarick har på egen krop oplevet, hvordan det er at føle sig fremmed uanset hvor man befinder sig. På baggrund af de oplevelser er hans mission sideløbende at bygge broer mellem folk, samt øge fokus på diskrimination og racisme. Alt sammen er pakket ind i varme rytmer og leveret med en selvsikker tro på, at folk fester med, når Tarick byder op til dans, selvom emnerne får en vis tyngde.
Placeholder image
CarlloYABBOY
CarlloYABOY trives i rampelyset — den multitalentfulde kunstner synger, producerer, skriver, indspiller og spiller alle instrumenter selv. Hans energiske og passionerede personlighed mærkes straks, når han hælder alt, hvad han har, ind i sin musik og hver eneste optræden - hans kunst. Han giver alt på scenen og smitter hele publikum fra forreste til bagerste række til at danse øjeblikkeligt.

Carllo og hans musik er blevet kaldt en moderne udgave af John Mayer, Rema, Tyler The Creator og The Weeknd - når man lytter til CarlloYABOY’s musik, maler visionen sig tydeligt og fjerner enhver tvivl om, at han fortjener en plads blandt dem, der har inspireret ham.
Placeholder image
?>