PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Sofie1998 + Søren Michelsen

Sofie1998 og Søren Michelsen spiller koncerter i Byhaven den 18. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
18. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Sofie1998
Sofie1998 skriver og producerer sange, der fungerer som åbne dagbøger fyldt med varme, livsnydelse og selvironi. Hun skildrer hverdagens ironiske absurditeter og udfordringer med et glimt i øjet og et smil på læben. Sofie er nemlig ikke bange for at grine af sig selv. I sangene forener hun det, mange vil betegne som solid pop-sangskrivning, med toner fra den amerikanske R’n’B, der udgør soundtracket til hendes liv.
Placeholder image
Søren Michelsen
Søren Michelsen skriver danske sange om venskaber, generationskløfter og jagten på berømmelse. Hans sange er en hyldest til den danske poptradition, og er fulde af nostalgitrips tilbage til 80'erne og 00’ernes evergreens. Med en passion for sangskrivning og et øre for storslåede melodier, brænder Søren for at skrive de sange i dag, som vi alle synger med på om 20 år. På sin musikalske rejse forener han dybtfølte temaer med popæstetik, og skaber derved et univers, som både ærer fortiden og former fremtiden.
Placeholder image
?>