PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Skyggesiden + sbest

Skyggesiden & sbest spiller koncerter i Byhaven den 4. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
4. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Skyggesiden
SkyggeSiden er en fremadstormende rapper og sanger, der i 2021 debuterede som producer på det anmelderroste album, Skygge Siden 84. Hendes rap-stil er både hård og blid, når hun skifter mellem nutidig trap og 90'er hip hop samtidig med, at hun blander omkvæd ind, der klinger af en soullyd. SkyggeSiden er en artist med en stor attitude og relevant lyrik, og hun er knivskarp live. SkyggeSiden optræder altid med den talentfulde DMC-vinder DJ KCL og sammen tager de samspillet med mellem DJ og rapper til nye højder. Selvom SkyggeSiden har begejstret en evigt voksende tilhængerskare i flere år, har de sidste sæsoner vitterligt markeret hende som et uundgåeligt hjørneflag i genren. SkyggeSiden venter ikke på nogen og asfalterer sin egen vej frem.
Placeholder image
sbest
SBEST består af de to brødre Jens & Lars og de er langt fra et nyt makkerpar på den danske musikscene. I ove r 10 år har de, under navnet Asbestose, udgivet albums, spillet landet tyndt og samarbejdet med nogle af d e mest anerkendte musikere i dansk rap . De er nu tilbage under et nyt navn og med en fornyet energi, lyd og tilgang til musikken. Der er stadig masser af kærlighed til hiphop og et fokus på at samarbe jde med flere og nye kunstnere i et forsøg på at samle den danske rap scene.
Placeholder image
?>