PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Sanyu + Bona Fide

Jazzfestivalen rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med ti dages grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af festivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program. Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 17 og 19.

Sanyu omslutter Byhaven Pumpehuset med storslåede vokalharmonier, fløjlsblød soul og elektroniske elementer, når hun indtager sommerens Copenhagen Jazz Festival med sin trio.

Onsdag
5. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré

Sanyu

Show
17.00

Sanyu aka Sanyu Christine Nsubuga har siden de tidlige teenageår skrevet og produceret sine egne sange. Med varme akkorder, en sjælfuld stemme og store vokalharmonier, er hendes lyd præget af den traditionelle soul. Inspirationer som Kate Tempests spoken word-æstetik og Moses Sumneys skrøbelighed og råhed, såvel som SPEAK LOWs musikalske intimitet, fylder Sanyus liveunivers. Hun arbejder tæt sammen med Rino Sivathas på trommer og live-elektronik og Rafal Rozalski på kontrabas. Sammen arbejder de hen imod at genskabe Sanyus produktioner på scenen i et stærkt dynamisk sammenspil.

Sanyu er også forsanger og sangskriver i det Oslo-baserede pop- og soulband Brainchild, som har spillet på festivaler som Vill Vill Vest og Oslo Jazzfestivals Nordic Showcase. Under Copenhagen Jazz Festival 2022 spillede Sanyu med sin jazztrio Sanyu Namun. I oktober samme år tog hun hul på sit soloprojekt og udgav “Give Me A Chance” – første single fra sin kommende debut-EP, der forventes at udkomme i år.

Sanyu

Bona Fide

Show
19.00

Med middelalderen i den ene hånd og fremtiden i den anden står Bona Fide stille, og beder dig være her - nu - med sange der handler om tro, håb, kærlighed og magi. Bona Fide er gotisk folk og stævner ud for at genskrive klassiske fortællinger om elskov og mørke, for at samle fortidens tråde, og for at binde nutiden fast. Emil Palmes rå og cinematiske guitar væver omkring Sophia Lunas dragende stemme og tegner landskaber og rum med minimalistiske kompositioner, som kun holdes sammen af morgenens dug. Bona Fide udgav debutalbummet YIELD i 2020 via Escho.

BONA FIDE_ CREDIT_ HALFDAN VENLOV
?>