PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Sungazer

Sungazer bringer deres progressive fusionsjazz til Pumpehuset

Oprindeligt dannet i Brooklyn i 2014, har duoen Sungazer bragt deres unikke blanding af hårdtslående fusionsjazz, 8-bit, progressiv rock og EDM til publikum i over hele USA og Europa i et årti.

Sungazer udforsker det menneskelige element i improvisationen og inden for rammerne af  moderne elektronisk musik. Spændende, hårdtslående og aldrig forudsigeligt, fortsætter Sungazer med at skabe et univers, der har sigte langt ind i det 21. århundrede, hvilket de cementerede på deres første EP’er Sungazer, Vol.1 og Vol. 2.

I 2021 udgav de deres debutalbummet, Perihelion. Den længe ventede debut-LP udforsker tid og grænseområderne mellem jazzimprovisation og moderne elektronisk musik.

Albummet blev co-produceret og mixet af Simon Grove (Plini, Protest The Hero, Intervals) og bød på en eklektisk gruppe af gæstemusikere. På albumturnéen gav de blandt andet en udsolgt koncert på Loppen i København i 2022, og i 2024 er de klar til igen at scene livescener rundt om i verden til de fjerne musikgalakser.

Kom med på den musikalske rejse i Pumpehuset 27. oktober.

Søndag
27. okt 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
?>