PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Paklife
Pak + Salomon Stampe + Havtorn

Pak, Salomon Stampe og Havtorn spiller koncerter i Byhaven den 13. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
13. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
Pak
Pak har imponeret med en ukuelig og ungdommelig energi, samt en originalitet i deres lyd, der formår både at skue tilbage til idoler som Gasolin og Oasis – samtidigt med at være enormt forfriskende og moderne. De fire medlemmer har en iøjnefaldende kemi mellem hinanden, og forsangeren Loui Henderson har et unægteligt talent for at charmere og fastholde publikum med sit karakteristiske kropssprog og sin unikke stemme. Nu er Pak klar til at vælte Byhaven, og etablere sig som det enormt forfriskende og charmende rockband, de er.
Placeholder image
Salomon Stampe
Salomon Stampe er et spritnyt skud på den danske musikscene, men et meget velkendt en af slagsen på TikTok. Her har han med sine +150.000 følgere opbygget et univers, der med sine sjove sketchs og farverige personlighed, har gjort ham til et velkendt ansigt hos den danske ungdom. Det har dog altid ligget i kortene, at Salomon før eller siden skulle gøre alvor af hans musikalske drømme. Med sin blanding af både sang og rap gør Salomon Stampe nu klar til at tage det næste skridt i karrieren, der på trods af hans kun 20 år tæller fire singler udgivet i eget navn og næsten 1 million samlede streams.
Placeholder image
Havtorn
Det nye dansksprogede rockband Havtorn, fra København, mødte hinanden på gymnasiet sidste år. Siden da har de skrevet og komponeret deres egen musik, samt stiftet bandets egen personlighed. Havtorns følelsesladet dynamikker og poetiske tekster skaber tilsammen et univers, lytteren kan vokse ind i og blive en del af. Som liveband leverer Havtorn en rå og nuanceret, storladen lyd, hvilket skaber en intens atmosfære og gør dem til noget helt særligt.
Placeholder image
?>