PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: PAK + Komorebi Garden

PAK og Komorebi Garden spiller koncerter i Byhaven den 2. august. Der er fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00.

Onsdag
2. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré

PAK

Det unge rockband PAK bestående af Loui Henderson, Bertram Jensen, Bror Ferslev og Daniel Odby, mødte hinanden på efterskole i 2019 og forsatte med at spille med det mål, at skrive og skabe sit eget materiale og sin egen identitet. Siden har de skrevet og komponeret deres egen musik og på trods af deres begrænsede mængde udgivne materiale, så formår PAK at spænde bredt over flere genre og stemninger. Deres unge, rå og energiske lyd leverer fængende og dansable sange, men giver samtidig plads til det bløde og følsomme udtryk. Med inspirationer fra både 60, 70’ernes og 90’ernes rockmusik, er PAK et friskt pust i nutidens musik.

Deres velkonstruerede tekster og spændende lyd leder tankerne hen mod Kim Larsen og Povl Dissings tekstunivers, hvor melodierne drager paralleller til store internationale navne som Paul McCartney og Jeff Buckley. PAK’s musikalske univers er som bandet selv beskriver det, inspireret af bl.a. Gasolin, Velvet Underground, Led Zeppelin og The Strokes, hvor teksterne udspringer fra og centrerer sig omkring tankerne, oplevelserne og episoderne der bider mærke i sig hos forsanger og tekstforfatter Loui Henderson

PAK 2022_2

Komorebi Garden

Svævende, sydende, sitrende - Tre nøje udvalgte ord, hvis formål er, at beskrive noget der ikke let sættes ord på: Komorebi Gardens. Sanger-producer duoen bestående af Eigil Jespersen og Ronja Andersson skaber dragende, ungdommelig musik med kant, på trods af et ellers blødt og behagende lydbillede. Gennem sanseligt svævende vokaler og poppede produktioner skaber Eigil og Ronja et tekst- og lydunivers, som væver trådene fra R&B og artpop sammen til et uniformt, håndgribeligt stof. Et stof der betrækker det rum Komorebi eksisterer i. Et stof der er ligeså blødt og behageligt som sangene selv. Et stof som ikke lader sig glemme når man først har rørt ved det. Et stof man bliver ved med at vende tilbage til.

komorebi
?>