PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Lavuk Entertainment presents Outtakes

Den 20. august rykker Lavuk Entertainment ind i Byhaven og præsenterer bandet Outtakes. Som altid er der fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00. Koncerten starter kl. 19.00, men allerede fra kl. 16.00 vil Lavuk Entertainment's DJ-korps varme haven op.
Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
20. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris
Fri entré
Lavuk Entertainment
Lavuk Entertainment er et københavnsk eventbureau, og en arbejdsplads som rummer ansatte på både særlige og ordinære vilkår. Entertainment repræsenterer en gruppe unge voksne, som ofte flyver lidt under radaren. Mange har prøvet at føle sig udenfor grundet deres handicap, men alle har et brændende ønske om at vise omverdenen, hvad de kan, og hvem de er. Hos Lavuk Entertainment arbejder de med at nedbryde grænserne mellem det såkaldte normal- og specialområde. De arbejder konkret med arrangementer og events, hvor mennesker mødes med musikken som fælles tredje, og de ser det som en af deres fornemmeste opgave er, at skabe events hvor reel inklusion og afstigmatisering er i højsædet.
Placeholder image
Outtakes
Outtakes er ikke dit gennemsnitlige band.

Trioen som består af Valdemar Gravesen, Debora Nwatu og Amin Laajab mødte hinanden på Øresundsskolen, en specialskole for børn og unge med særlige behov i København, og har spillet sammen siden 2017. De tre venner er på spektret, men det er kærligheden til musikken, der er den store fællesnævner. Outtakes spiller rock, ’alle former for rock og lige som vi har lyst til det – ingen regler’ som Valdemar siger. Han er hovedkomponist på de fleste numre, men formen på musikken finder bandet sammen. Outtakes er nerve og energi, overraskelser og nostalgi, og de gæster Byhaven d. 20. august 2024.
Placeholder image
?>