PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: P.t. + Løsgænger + Holly Horsepower

P.t., Løsgænger og Holly Horsepower spiller koncerter i Byhaven den 8. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
8. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
P.t.
Bag navnet står to prominente skikkelser: forsanger og sangskriver Erik Apollo med baggrund i TÅRN, samt bassist, studiomusiker og producer Larle Damsgård. Deres musikalske veje har løbet parallelt, hvor de i 2022 krydsede deres spor i hjembyen Odense. Her skaber de sammen opløftende indiepop som inviterer lytteren indenfor i et charmerende syng-med univers, hvor der både er plads til store følelser og lette dansable popsange.
Placeholder image
Løsgænger
Løsgænger er en helt ny dansk kunstner, der skriver sange om hverdagens dramaer, såsom den smålige bitterhed ved jalousi, skuffelsen fra en forælder samt forelskelsens og kærlighedens skrøbelighed. Bag Løsgænger står sanger og sangskriver Nicolai Noa, der med sin debutsingle 'Kan du se mig?' byder ind med musik, der både tænder festivalfeberen, såvel som udforsker dybere tabuer i sit unikke tekstunivers. Musikalsk står Løsgænger på skuldrene af giganter som Kliché og TV2, imens sounden er sitrende og retningen fremadskuende.
Placeholder image
Holly Horsepower
Holly skriver sange om korte nederdele og drinks med bagtanker i nattelivet. Larmende guitar, skabet vokal og et leben af dissonans og rapide rytmer trækker lytteren ind i et unikt punkrocket univers. Vrede pakkes ind i alteregoer, og gennem fortællinger problematiseres bl.a. kropsidealer og ubalance i magtforhold mellem køn. Holly og hendes hestekræfter lader sig bl.a. inspirere af rockpionerer som PJ Harvey, Courtney Love og Patti Smith.
Placeholder image
?>