PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Oscar August + Hakami

Oscar August og Hakami spiller koncerter i Byhaven den 5. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
5. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Oscar August
Oscar August er en 20-årige sanger, sangskriver, multi-instrumentalist og producer. Han berører emner som ung kærlighed, udfordringer og hvordan det føles at være ung. Hans rejse inden for musikkens verden begyndte i en ung alder af 15 år, hvor han hurtigt udviklede en evne til at skrive stærke melodier og kombinere dem med sine produktioner. Med sit store talent og en blød klang, der besidder en fængslende tone, præsenterer Oscar August sit bud på popmusik i 2024.
Placeholder image
Hakami
Hakami er en ung RnB & pop duo fra København, der med sin musikalske innovation konstant udvikler sin lyd med stor amerikansk inspiration på tværs af genrer. Med en klar identitet i RnB- & popuniverset, benytter de deres talent til at fremmane tabte følelser i deres publikum, og med relaterbare tekster skaber de et univers af håbløse romantikere, svunden kærlighed og et håb om at finde ind til sig selv igen. Med deres seneste projekt “Lost at Sea” fik de præsenteret ders vision og identitet til verden, og duoen er denne sommer klar til at spille flere nye tracks, fra deres kommende album “Puppet”, der bliver udgivet i sensommeren 2024. Glæd jer til en følelsesmæssig roller coaster af en koncert med talent af international kaliber og musikalsk kunnen i særklasse.
Placeholder image
?>