PUMPEHUSET og Cherry booking Præsenterer
Byhaven: One Nice Boi + Eros For You

Cherry booking præsenterer One Nice Boi og Eros For You, der spiller koncerter i Byhaven den 7. maj. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
7. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
One Nice Boi
One Nice Boi er en soloartist, der vil give folk mod til at være i deres lægne, lyster og tabuer - på trods af hvad andre tænker. Gennem ærlighed sætter han sig selv på spil og kaster skygger, publikum kan gemme deres skam i. Han kombinerer sårbarheden i den poppede falset med hiphoppens mod og temperament, og han synger på engelsk, da hans budskab er aktuelt langt ud over Danmarks grænser.Live kan publikum forvente en energirsk, dystopisk og præcis performance med et lidenskabeligt glimt i øjet, hvor One Nice Boi åbner op for sit hjerte, sin seksualitet og sit selvværd.
Placeholder image
Eros for you
Den københavnske duo Eros for you, bestående af Tobias Westerdahl Ipsen og Jacob Skyggebjerg, producerer eurforisk elektronisk dance, der dykker ned i kontrasten mellem melankoli og eufori. Med energiske og opløftende produktioner stræber de efter at skabe et sårbart lydrum, hvor publikum længes efter dansegulvet og fællesskabet.En live-oplevelse med Eros for you lover en slags helbredende trance, hvor du glemmer tid og sted, omsluttet af LED-lys og visuelle elementer, der forener det soniske og visuelle i en unik helhed.
Placeholder image
?>