PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: MELÉN + Eir

MELÉN og Eir spiller koncerter i Byhaven den 11. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerten starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
11. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
MELÉN
MELÉN er en svensk kunstner og producer baseret i København og Malmö, med visionen om at forme et lydlandskab, der balancerer mellem det menneskelige og det mekaniske. Hun udgav sin debut-EP, "Mind/Math," i 2021 og fulgte op med "SHIFT/WHEN" i 2022. Gennem hendes unikke tilgang til musikskabelse ved hjælp af loops, vokalpedaler og samples fra voice memos har hun fået meget ros fra svensk medie og blev endda nomineret som "Årets nykommer" ved det Svenske GAFFA Awards 2022. I sine liveoptrædener sammen med sin trio skaber hun et lydunivers, der er blevet sammenlignet med internationale kunstnere som Bon Iver, James Blake og Björk. For tiden arbejder hun på sit debutalbum, planlagt til udgivelse i efteråret 2024.
Placeholder image
Eir
Eir tegner et let slør af lyserødt neon over sin digitale melankoli. Synthesizere og samplede beats danner fundamentet for musikkens kerne - en sopran, der veksler mellem det sarte og det kraftfulde, med masser af fængende hooks. Siden hun diskret udgav sin debut-EP som soloartist i 2021, har hun bevæget sig rundt i undergrunden og spillet koncerter i Sverige og København. Denne koncert i Byhaven vil være en kombination af gammelt og nyt materiale.
Placeholder image
?>