PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Martin Rehof + veiles

Martin Rehof, frontfigur i Communions og den danske musiker vieles, spiller koncert i Byhaven den 16. august. Som altid er der fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 - musikken starter kl. 19.00. Poulettes serverer deres lækre fried chicken og fried tofu sandwiches fra kl. 17.00

Onsdag
16. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Martin Rehof
Martin Rehof er bedst kendt som frontfigur i det anmelderroste rockband Communions. Med en mere poppet og legesyg tilgang popmusikkens mange facetter er Rehof nu klar til at udfolde sig som solo-artist. Den første udgivelse er stadig på trapperne og denne sommer spiller han de første solokoncerter.
Placeholder image
veiles
Med rødder i den autodidakte sangskrivning og guitaren i skødet skriver veiles hjerteskærende sange med fængslende melodier, der portrætterer ungdommens kuller, forventninger, op- og nedture. Centrum i veiles musik er dog hendes altid nærværende vokal, der på én gang fremstår skrøbelig og stærk.25-årige Esther Møller Fogh har under sit alias veiles udgivet to singler hidtil; happy-go-lucky balladen ’You & Me’ og senest ’Holding Hands’ om den usagte forelskelse. Begge er produceret med sin faste co-producer Nature Boy (Okay Kaya, Vera, Soon) og er selvudgivet.
Placeholder image
?>