PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Magnus Tempels + Mathilde Frontier

Magnus Tempels og Mathilde Frontier spiller koncerter i Byhaven den 12. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Onsdag
12. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Magnus Tempels
Magnus Tempels er et elektronisk poptalent fra København. Han er producer, sangskriver og artist. I starten af 2023 flyttede Magnus Tempels til Berlin for at lade sig inspirere af den elektroniske undergrund, der pulserer i byen. I et studie i en nedlagt lufthavn fandt han sin helt egen lyd, der blander den elektroniske klubscene med hans naturlige sans for stærke popmelodier. Han skrev en lang række sange, som handler om ungdommen, verdens forventninger og kærlighedens omskiftelighed.

Magnus Tempels er efterhånden ved at være et velkendt ansigt på den danske musikscene. Med over 30 koncerter i Danmark, er Magnus velbevandret i det danske live-miljø. Én af de 10 udvalgte til Karrierekanonen 2021, Carpark Festival, VEGA Ideal Bar, Hotel Cecil og SPOT Festival er nogle nedslag.
Placeholder image
Mathilde Frontier
Mathilde Frontiers feminine og storladne artpop-univers blander elektronisk energi og harmoniske ballader. Med krystalvokal deler Mathilde Frontier ud af sit hjerte, når hun synger om intimitet, relationer, personlig udvikling og ønsket om at finde fred med sig selv. Forestil dig lyden til en filmscene, hvor Susanne Sundfør, Caroline Polachek, Florence Welch, og Kate Bush mødes over en flaske rødvin, taler om livet, selvværdet og kærligheden, og danser sammen til solen står op.

Mathilde Frontier er en genreudvidende art-pop artist med internationalt udsyn og erfaring som international sangskriver i Danmark og Berlin. Til en koncert med Mathilde Frontier kan vi kan grine, græde, danse og drømme, sammen.
Placeholder image
?>