PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Kvarti + Vincent Wood

Bands of Tomorrow præsenterer Kvarti og Vincent Wood spiller koncerter i Byhaven den 23. juli. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Tirsdag
23. jul 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Kvarti
Bag kunstnernavnet Kvarti finder vi den talentfulde sanger og sangskriver Kvarti Blomfrø. Den 20-årige Vesterbrodreng begyndte sin musikalske rejse som helt lille, da han fik sin første basguitar – men det var først på Sankt Annæ Gymnasium, at musikken for alvor fik en plads i hans liv. I 2020 udgav Kvarti sin første officielle single, "Sommernætter" i samarbejde med gruppen NOBL. Sangen fik hurtigt stor succes, efter en feature i Jonas Risvigs ungdomsserie Centrum og har i dag en halv million streams på Spotify.

Kvarti åbner sit hjerte gennem hudløst ærlige tekster, hvor han på både godt og ondt udforsker sin indre tumult. Tematikker som ensomhed, længsel og magtesløshed udgør centrale elementer i hans repertoire, der henter inspiration fra en bred vifte af kunstnere; lige fra C.V. Jørgensen til Dominic Fike, Barselona og Post Malone.
Placeholder image
Vincent Wood
Vincent Wood er en dansk/indisk soloartist, der med sit nye poppede univers bevæger sig i melodiske, følsomme og energiske vibes. Tekstuniverset og konceptet til Vincent Woods kommende EP 'For Mange Følelser Udenpå' tager udgangspunkt i hans personlige følelser og egen adoption, som fik omtale i blandt andet Go' Morgen Danmark og GAFFA. Hans seneste sommervibe-single "Gennem Skyen" fik radiodebut på P3 og P4. Live har han et hold af dygtige musikere med sig, og der garanteres altid et energisk show med tæt publikumskontakt.
Placeholder image
?>