PUMPEHUSET og Høvl bookings Præsenterer
Byhaven: Jakobe + Loose Ends

Høvl Bookings er et DIY-initiativ, hvor afkrogene af Københavns undergrund samles til lige dele pogo, dans og melankoli under åben himmel i Byhaven!

Med ordet punk i dets allerbredeste forstand som rettesnor vil vi hive de mest interessante hjørner af Københavns undergrund frem i (dags)lyset. Høvl Bookings er en fejring af det skæve, det helt sorte og det totalt smadrede. Artister, der tør gå deres egne veje og musik for musikkens skyld.

Høvl Bookings er anti-kommercielle, anti-fascistiske, nogle gange anti-musikalske, med garanti for god dyster stemning!

Fredag
3. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Jakobe
Jakobe er bannerførere for en ny generation af Københavnsk punk. Der er dømt riotgrrrl, punk, grunge mm. men hvor genren kan være svær at definere, så står budskab og attitude helt klart - de unge bandmedlemmer viderefører ikke bare traditioner, de er et tiltrængt los, med fokus på at skabe plads til unge, kvinder og minoriteter på scenen! Den meget omtalte gruppe er aktuelle med den nye single 'Cavities' forud for debutalbummet som er på trapperne
Placeholder image
Loose Ends
Siden 2017 har aarhusianske Loose Ends udviklet sig fra shoegazet garage-jangle over aggressiv post-punk til konfrontatorisk støjrock. Den evolution blev tydelig på EP’en ‘Yearning for Something Else’ (2022) og siden på debutalbummet ‘A Blatant Reaction’ (2023). Senest har kvintetten åbnet et nyt kapitel med sange, der er influeret af tidlig emo, 90’er post-hardcore og 00’ernes skramz. Loose Ends er ved at lægge sidste hånd deres kommende andet album, hvor længere og mere ekstreme kompositioner er i førerpositionen.
Placeholder image
?>