PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
Byhaven: Howl Baby Howl + Horse Orchestra

Jazzfestivalen rykker ind i skyggen af Byhavens store kastanjetræ med ti dages grænsesøgende, nyskabende og udfordrende musik med bands, der går egne veje. Kom ind i dejlige omgivelser, nyd Byhavens håndplukkede barsortiment, og bliv blæst omkuld af festivalens mest eksplosive og vildtvoksende open air-program. Byhaven åbner kl. 15.00, og koncerterne starter kl. 17 og 19.

Med deres kompromisløse fusion af traditionel jazz, hiphop, noise og fri improvisation, og deres musikalske ekvilibrisme, spiller Horse Orchestra Byhaven op under Copenhagen Jazz Festival 2023. Howl Baby Howl vender tilbage efter 10 års pause vender Howl Baby Howl tilbage med fuzzy guitarer, hvirvlende trommer og rå, fængende melodier.

Fredag
7. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré

Howl Baby Howl

Show
17.00

Den københavnske garagerockduo Howl Baby Howl er tilbage for fuld kraft med albummet "Heavy on the Tongue", der udkom  i april 2023 på det københavnske label Midnight Confessions. 

Efter 10-års pause, hvor de to venner Jeppe Brix (guitarer og vokal) og Silas Tinglef (trommer og vokal) bl.a. har skrevet filmscores, produceret albums og turneret verden rundt med kunstnere som The Raveonettes, Trentemøller, The Asteroids Galaxy Tour og Kira Skov, er Howl Baby Howl tilbage igen i deres reneste form. Duoen byder igen på fuzzy guitarer, hvirvlende trommer og rå, fængende melodier. I live-udgaven har Howl Baby Howl inviteret den ikoniske danske jazz- og rock-bassist Anders ”AC” Christensen med på scenen.

howl baby howl

Horse Orchestra

Show
19.00

Horse Orchestra er en musikalsk og kulturel smeltedigel. Bandet består af musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Island, og musikken er en fusion af traditionel jazz, hiphop, noise, barok og fri improvisation - alt sammen præsenteret med fyrig rock'n'roll-attitude. Bandet er et vidnesbyrd om en ny generation i nordisk jazz som har styr på deres musikhistorie og som samtidig formår at åbne musikken op for et langt bredere publikum.

1920'ernes New Orleans møder 60'ernes freejazz tilsat hiphop - med afstikkere til rock og renæssancemusik - og skaber et originalt, humoristisk, postmodernistisk udtryk som rækker langt ud over jazzmusikken. For Horse Orchestra er humor lige så vigtigt som den instrumentale  ekvilibrisme og de overbevisende kompositioner. Lytteren bliver på den måde vidne til en humoristisk og livsglad musikalsk fest som er så smittende at man med glæde lader sig indhylle i alle gruppens ofte ekstreme klanglige eksperimenter.

HorseOrchestraWeb
?>