PUMPEHUSET og Bands of Tomorrow Præsenterer
Byhaven: Gejst + Absurd

Bands of Tomorrow præsenterer Gejst og Absurd, der spiller koncerter i Byhaven den 20. juni. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
20. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Gejst
Gejst debuterede i 2021 med singlen ”De Forbudte Trin”, som lagde grund for bookinger på blandt andet RUST, Urban 13 og Summer in The City Festival.

Gejst udgiver nu den ørehængende single ”Igennem Mine Skærme”, som sætter fokus på, hvordan nutidens unge primært danner relationer gennem sociale medier og hvad det gør ved en generation. Gejsts tekster er karakteriseret ved et ærligt og genkendeligt sprog, hvor temaer som venskab og kærlighed – både den lykkelige og ulykkelige – går igen. Det er følelsen af uovervindelighed, der gennemsyrer rummet, når Gejst står på scenen eller brager ud af anlægget.
Placeholder image
Absurd
Absurd er et band bestående af fem unge drenge fra Svendborg. I april 2022 udgiver bandet deres første single, og følger senere op med single nr. 2 i september. Men det tager først for alvor fart for det lille sydfynske band i marts 2023 hvor ABSURD opvarmer for PATINA af to omgange. I samme måned udgiver bandet deres debut-EP, med 5 sange der handler om ungdommen og alt hvad der følger med. I 2024 står den på ny musik, med bl.a. udgivelsen af ”Penthouse (For To)”, store koncerter på bla. Jelling Musikfestival og Midtfynsfestival, og en dobbeltkoncert med Dusin på Musikhuset Posten. Absurd er klar - er du?

Placeholder image
?>