PUMPEHUSET og Høvl Bookings Præsenterer
Byhaven: Decorticate + Sadopimp + Syringe

Decorticate, Sadopimp og Syringe spiller koncerter i Byhaven den 1. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 18.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
1. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.00
Pris
Fri entré
Decorticate
K-Town Powerviolence Mafiaen kommer endelig til byhaven. Efter at have spillet på både Copenhell og Roskilde Festival i løbet af sommeren, kommer de 3 gutter fra Decorticate forbi og sørger for at vi ikke falder i søvn, med deres aggressive og hurtige musik.
Placeholder image
Sadopimp
Med en besætning der spænder et par generationer af folk fra det Københavnske undergrundsmiljø, spiller Sadopimp rå, tung og beskidt metal rodfæstet i halvfemserne. Forvent et bastant, aggressivt groove med højt protein indhold.
Placeholder image
Syringe
Startet i 2011, Syringe er resultatet af Arsene Survie og Lasse B. Beck dybe fascination med det grimme og skæve. Gruppen har udviklet sig til en kult favorit i den danske undergrunds musikscene og er kendt for deres intense og uforudsigelige koncerter. Med Arsene og Lasse som drivkraften bag projektet har Syringe skabt en unik musikalsk identitet.
Placeholder image
?>