PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: SYL + SALVER

SYL og SALVER spiller koncerter i Byhaven den 15. august. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Torsdag
15. aug 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
SYL
SYL har haft fart på siden sin start i august 2020. Navnet stammer fra en fordrukken, hjemmelavet tatovering, der gav medlemmerne et bandnavn, før der var et band. Men SYL blev hurtig til et band med et mål om at spille smadret musik, der er sjovt at spille og fungerer live - og netop koncerterne er det parameter, der definerer SYL som band og sangskrivere. Live er SYL en intens, vedkommende størrelse, der skaber et fælles katarsisk rum med plads til de følelser, som ellers måtte være pakket væk.
Placeholder image
SALVER
SALVER spiller dansksproget postpunk tilsat post-hardcore og støjrock samt en knivspids doom og black metal. I mødet mellem stærke melodiske guitarpassager og febrilske, fremmedgjorte og formørkede sindsstemninger skabes der er en bidende støjflade hvor følelserne får frit spil. SALVER er dysten mellem bittersøde følelser og skærebrænder-larm.
Placeholder image
?>