PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Byhaven: CAPITANA + Tefa Libre

CAPITANA og Tefa Libre spiller koncerter i Byhaven den 30. august. Der er fri entré og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00.

Onsdag
30. aug 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
CAPITANA
Dansk-argentinske CAPITANA blander forskellige rytmer og genrer, ofte med elementer fra latinamerikansk musik, og inddrager harmonier inspireret af klassisk klaverkomposition i sine musikproduktioner. Med musikken håber CAPITANA at bidrage til udbredelsen af latinamerikanskinspireret musik på den danske musikscene, og at skabe rum til mere musik produceret af kvinder i Danmark såvel som internationalt. Soundvenue udvalgte All The Way (ft. Lois) til Ugens Top Track, da den udkom og skrev: “Dansk-argentinske Capitana (aka Nanna Fittipaldi) debuterer med denne æteriske popsang, der både inkorporerer spansk og engelsksproget vokal. Sangen er opstået i drømmen om at rejse væk, og netop denne eventyrlystne fornemmelse kan tydeligt mærkes…” CAPITANA’s første single All The Way (ft. Lois) er blevet spillet i dansk radio gennem programmerne “vær.her.nu” på P6 beat, “Guldpladen” på Radio24syv, “Henrik og pladepusherne” på P6 beat og “Bugi” på The Lake radio.
Placeholder image
Tefa Libre
Tefa Libre er uafhængig venezuelansk rapper med bopæl i Danmark. Med en sanselig stemme og tanke-provokerende temaer står Tefa Libres ud, men samtidig også på skuldrene af 90ernes boom bap, jazz, soul og funk.
Placeholder image
?>