PUMPEHUSET og Night Journeys Præsenterer
Byhaven: Bestboy +Vita Dosa + NewH1

Best Boy, Vita Dosa og DJ NewH1 spiller i Byhaven den 15. september. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - koncerterne starter kl. 19.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

Lørdag
25. maj 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
Bestboy
Bestboy spiller en blanding af pop og digital rock, der er forbedret og optimeret til denne verden. Sangene handler om sorg, tab og venskab og serveres i højt BPM, tung bas og pumpende trommer.
Placeholder image
Vita Dosa
Vita Dosa er en kompromisløs gør-det-selv-kunstner, der har skabt sin egen unikke lyd og visuelle identitet. Med hendes iskolde, pulserende, hektiske elektroniske produktioner og gennemsigtige, sårbare tekster, inviterer Vita Dosa lytterne ind i en dynamisk og kompleks collage af tekstur, lyd og melodier. Med inspiration fra trance, breakbeat, rock og eksperimentel musik skaber hendes lyd en dynamisk komposition fuld af specialeffekter og surrealitet. Træd ind i en verden, hvor musik, teknologi og fantasi støder sammen, mens hun transcenderer det deprimerende hverdagsliv til det ekstraordinære spektakulære
Placeholder image
NewH1 (dj)
NewH1 kombinerer melodiske ambient-teksturer og eksperimentelle elektroniske rytmer for at skabe et univers af forskelligartede og skiftende energier. Industrialiseret løft, intime lydlandskaber og en følelse af at høre til.
Placeholder image
?>