PUMPEHUSET og The Artist og Maté Maté Præsenterer
Portal to Party - A Festival by Fraads

Fraads annoncerer egen festival i hjertet af København

Efter flere år på landets festivaler og koncertscener træder den ikoniske danske duo Fraads nu ind i en ny æra med annonceringen af deres første egen festival, Portal to Party. En festival,der fejrer musikken midt i København på Pumpehuset.

Festivalen vil benytte sig af Byhaven, Sort Sal og Kran Sal til at præsentere livemusik. Kendt for deres genrebrydende musikalske til gang og anmelderroste livekoncerter vil Fraads optræde begge aftener, før de åbner dørene til deres egen natklub.

Festivalen sigter mod at levere en unik oplevelse, hvor kunstnere, der inspirerer Fraads, samles for at fejre musikken, festen og fællesskabet.

“På det seneste har vi ikke kunnet slippe tanken om at lave vores egen festival, hvor kunstnere, som vi elsker, spiller. Vi har udvalgt musik og kunstnere, der inspirerer os, og som vi på en eller anden måde føler os beslægtede med, og som vi har lyst til at præsentere for vores fans. Det er en dream come true!” udtaler David fra Fraadsselv.

"Vi drømmer om at vores elskede fans skal blive overraskede og opdage nye artister, om end det er på scenen eller til et lille surprise show i rygeren midt om natten. Vi kommer til at bruge hele Pumpehuset og få ting til at ske!" tilføjer Papa E fra Fraads.

Festivalen Portal to Party præsenteres i samarbejde med Pumpehuset, Byhaven og Maté Maté. Yderligere detaljer om line-uppet og spændende overraskelser vil blive afsløret løbende via Fraads’ Instagram.

Festivalen finder sted den 13. og 14. september i Pumpehuset, København. Billetter sælges pr.dag og kan købes via https://tix.to/fraads

Fredag
13. sep 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
17.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
?>