PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Bastian Bertelsen + Bredholt

Den 19. juli er der fri entré til koncerter med Bastian Bertelsen og Bredholt i Byhaven. Vi åbner kl. 15.00 og koncerterne starter kl. 19.00.

Onsdag
19. jul 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré

Bastian Bertelsen

Hvor går man hen, når man har brugt de sidste år på at lave musik for to af Danmarks skarpeste popsnedkere i form af Tobias Rahim og Blæst? Man kaster sig ud i sit eget musikprojekt, der inviterer til at drikke sig en skid på i sommersolen, og gi’ en fuckfinger til Danmarks 171 regnfulde dage om året.

Med en forkærlighed for soulmusikken ligger det Bastian Bertelsen lige for at have hang til det hede udtryk. Men en central del af musikken er også̊ hans evner som sangskriver – evner, der har et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige, når man har været med til at skrive kæmpehittet ’Juice’: ”I mit arbejde som producer og sangskriver, har jeg lavet musik med nogle af dansk musiks mest ambitiøse mennesker. Det har sat sit aftryk i mit eget projekt, der kan beskrives med ét ord: Kvalitet.

BASTIAN B 2023

Bredholt

Med reflekterende sange om savn, kærlighed og drømme, omfavner Bredholt ungdommen med falset og en melankoli på nærværende og harmonisk vis. Bag kunstnernavnet Bredholt står den 21-årige sanger, sangskriver og producer Jonas Bredholt. Bredholt har lavet sin egen musik, siden han var 15 år. Han har bevæget sig i alt fra deep house, techno til hip-hop. Nu er han landet i poppens verden, efter en oplevelse med kærestesorger, gav det ham mod til at skifte genre, musikken fik en anden mere dybere og meningsfuld betydning. Nu dyrker Bredholt den skrøbelige og følsomme lyd, som har vist sig at grave sig dybt ind i det ungdommelige hjerte. En emotionel, jordnær og drømmende sangskriver, der for alvor kom frem, da hans sange medvirkede i den anmelderroste ungdomsserier GRÆNSER III. Sangene handler om Bredholts egne oplevelser om ungdomskærlighed og tager udgangspunkt i at man ikke skal være ked af det man har mistet, men glad for det man har oplevet. Den traditionelle tilgang til sangskrivningen kommer frem i Bredholts fem udgivne sange, med sit personlige og næsten nøgne lydunivers præsenterer han ungdommen med sin egen kærlighedsfortælling.

Kopi af Bredholt press 5 (main)
?>