PUMPEHUSET Præsenterer
Byhaven: Afro Ace Summer Party

Afro Ace Summer Party er klar til at indtage Byhaven den 15. juni. Det bliver en uforglemmelig aften med energisk afrobeat, talentfulde artister og en atmosfære, der får dig til at danse hele aftenen. Som altid er der fri entré, og Byhaven åbner kl. 15.00 - musikken starter kl. 15.00. Nørrebro-mestrene i fried chicken, Poulette, serverer mad fra kl. 17.00 og baren bugner naturligvis af lækre Brooklyn-øl, naturvin og cocktails.

 

Lørdag
15. jun 2024
dørene åbner
15.00
Showet starter
15.00
Pris
Fri entré
Papaye
Oplev den karismatiske Papaye, der med sin uforlignelige sceneoptræden og stærke musikalske performance vil fange dig fra første sekund.
Placeholder image
Wantate
Den talentfulde R&B/soul-musiker Wantate tager dig med på en rejse gennem store følelser og bløde rytmer, der vil røre din sjæl og sætte gang i dine fødder.
Placeholder image
Miriam Camara (DJ)
Den talentfulde Miriam Camara sætter gang i festen kl. 15.00 med sin energiske og smittende stil. Perfekt til at varme op til en aften fyldt med dans og god stemning.
Placeholder image
André Jatta (DJ)
Kongen af Afrobeat er tilbage! Denne mand er mere end bare en DJ – han er en institution. Hans musik har rystet dansegulve i årevis, og han er kendt for sin unikke blanding af klassiske rytmer og moderne beats. Gør dig klar til at blive blæst væk af hans energiske sceneshow og smittende energi.
Placeholder image
Kaddi (DJ)
Den talentfulde Kaddi er en ægte entertainer, der elsker at engagere sit publikum. Med sin smittende energi og unikke blanding af Afrobeat og andre musikgenrer vil hun skabe en uforglemmelig atmosfære.
Placeholder image
Mabinti (DJ)
Den energiske Mabinti er en stjerne på vej op, der hurtigt har vundet popularitet i Afrobeat-miljøet. Hendes pulserende beats og medrivende stil vil få dig til at bevæge dig hele natten.
Placeholder image
?>