PUMPEHUSET og Sky Juice Promotions Præsenterer
Bob Marley 79th birthday celebration

Sky Juice Reggae og Pumpehuset fejrer Reggae-legendens 79-års fødselsdag

Bob Marley blev født den 6. februar 1945 i Nine Mile, ST. Anns i den nordlige del af Jamaica. Et barn af en jamaicansk kvinde ved navn Cedella T. Booker og en britisk flådeofficer ved navn Norman Marley. Marley forlod hjemmet som 14-årig for at forfølge en musikkarriere i Kingston, og resten er historie.

Hvert år i februar fejrer reggae-fans over hele verden The King Of reggaemusiks fødselsdag som en påmindelse om, at hans arbejde for fred, kærlighed og frihed lever videre. Sange som "Jamming", "Waiting in Vain", "War" og "One Love/People Get Ready" har budskabet om kærlighed, fred og social retfærdighed, hvilket har rørt, opløftet og givet stemme til så mange menneskers daglige kampe rundt om i verden.

Sky Juice Promotions fortsætter med at ære Kongen. hvor dette års tema er 'One Love' og vil fokusere på Marleys musik, liv og virke - og så vil det selvfølgelig blive fejret med en fødselsdagsfest.

Lineuppet byder på Bob Marley Tribute band live, Chapper, Pharfar, Kaka, Gad, Moonshine Movers, Chelang, Rudee Spice, Jah Bobby, Coco P, Nyah Bingi trommeslagere, Hafizi Crew og meget meget mere.

One love
Lørdag
3. feb 2024
dørene åbner
19.30
Showet starter
19.30
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
?>